Leveransinformation
Kaviarleverans - Tyskland och andra länder inom EU:s fastland
Attilus GmbH levererar till adresser i Tyskland och EU:s fastland.
Nästan alla våra produkter måste vara frysta eller kylda. Vi använder termo-isolerade förpackningar och leverans nästa dag för att se till att din beställning kommer fram till dig i gott skick.
Se till att det finns någon som kan ta emot kaviarleveransen och sätta in den i kylskåp så fort som möjligt. Vi kan inte ta något ansvar för färskvaror som blir förstörda på grund av att de står utanför dörren. För att njuta av den gudomliga och mycket färska smaken på kaviar så som det är menat ska man alltid göra rätt förberedelser.
Vi erbjuder flera olika alternativ för leveranser till adresser i Tyskland och vi skickar alltid varorna med leverans nästa dag med fullständig spårning. Om vi ska kunna leverera dagen efter du gör din beställning måste vi ha din beställning innan kl 11.00. Vi kan tyvärr inte skicka varor på lördagar, söndagar och helgdagar för leverans nästa dag.
Attilus levererar i Tyskland och länder i Europeiska unionen.
För leveranser till en adress i @country_list_all (exklusive öar) erbjuder vi 3 leveransalternativ:
(Alla priser inkluderar 19% moms)
@delivery_options_table_all
För ytterligare leveranser, utanför de leveransalternativ som beskrivs av oss, finns det 1 alternativ:
(För mer information kontakta oss)
Med kurir: Fastlandet Europa Nästa dag | upp till €80 |
Vi vill göra allt vi kan för att våra kunder ska bli nöjda så kontakta oss gärna om du vill diskutera skräddarsydda leveransalternativ.
För särskilda leveransalternativ, vänligen kontakta vårt kontor på +49 3537 20385-0.
Vi försöker alltid göra vårt bästa men ibland kan leveranser ändå gå fel. Det kan bero på saker som ligger utanför vår kontroll, som att skåpbilar går sönder, vädret eller avstängda vägar. Om din beställning inte kommer ber vi dig kontakta vårt Home Deliveries-team på +49 3537 20385-0 så snart som möjligt. Vi kommer göra allt vi kan för att leverera ditt paket men vi behöver få veta om problemen i tid.